Jeg løper Hadsel maraton 2018!

Jeg har bestemt meg for å løpe Hadsel Maraton 2018! Det er en sånn sak som jeg har lyst til «for å ha gjort det». Det blir spennende, og jeg er vel ikke helt sikker på hva jeg begir meg ut på.

Jeg liker å løpe. Det lengste jeg har løpt tidligere er vel omkring én mil, så dette er fremmed terreng for meg. Jeg har innsett at jeg må fokusere på riktig løpeteknikk fremover siden jeg har en tendens til å lande på hælen når jeg løper. Over fire mil med den teknikken vil vel gjøre meg ufør…

Siden den gamle pulsklokka mi falt i stykker kjøpte jeg en «ny» brukt Polar V800. Den har så langt gitt fornuftig tilbakemelding på løpeteknikk, og fram mot løpet har jeg tenkt å følge treningsprogrammet som Polar Flow lager til meg.

Da jeg først bestemte meg for maraton spådde Flow at jeg kunne fullføre på 4 timer og 37 minutter, basert på løpeteknikken min. Nå, omtrent to uker seinere foreslår den 4 timer og 24 minutter. Ikke heeelt i tet, altså. Jeg er spent på hva det endelige tallet blir. 🙂

Du finner meg på Polar Flow, og vil du bli med kan du jo melde deg inn i gruppa «Hadsel maraton 2018» også. 🙂

Legg inn en kommentar